bioGO-logo

Clean box

 

Clean Box är den perfekta hjälpmedlet för mobil rengöring, avfettning, rostborttagning, blötläggning, förrengöring och mycket mer.

 

Clean box är väldigt mångsidig, den är flexibel och lätt hanterlig. Clean box tillsammans med våra Bio-Chem produkter är den perfekta lösningen för rostborttagning, avfettning, blötläggning, förrengöring och mycket mer!

CB100

Power of nature
Vattenbaserat rengöringsmedel, baserat på förnybara råvaror, ta bort starka föroreningar, såsom gummimärken, bitumen och vax, fett, olja, kol, sot, och pastor från stål, aluminium, icke-järnmetaller och andra ytor.

Broschyr

GS200

The new dimension in cleaning

Färdig att använda, vattenbaserad rengöringsmedel på ett naturligt sätt. Baserat på förnybara råvaror, GS200 kännetecknas av en hög lösningsförmåga. Den kommer att ta bort ihållande fetter, rostskyddsmedel, vaxer, limrester, bitumen, Tectyl, silikon, tätningsmedel, gummi och mycket mer. Den är det effektivt alternativ till lösningsmedel som innehåller skadliga ämnen.

Broschyr

Bio-Rust

pH-neutral vätska som snabb och pålitlig får bort rost från metall. den tar bort rost från ytor utan att påverka materialet, allt från lätt rost filmer till  lager av korrosion på tjock metall. Fri från starka syror, den kommer inte att angripa metallytan utan den lyfter rosten från ytan.